За мен

Привет и добре дошли в моето малко кътче любов!
Казвам се Антоанета, по образование съм инженер-дизайнер, а по призвание малко повече дизайнер, отколкото инженер. 

State of Heart е креативният ми отдушник, в който мога да вдъхна живот на всяка една идея. Създавам бижута с двете си ръце, без помощта на машини. Рисувам и оформям всеки елемент изцяло на ръка. Перфектционист съм и обичам да изпипвам дори най-малките детайли.

120011684_169543918053683_38901445599609
IMG_4824(1).jpg

Виж още

Интервю за Всичко за жената!

 

Неописуемо е чувството на удовлетвореност и благодарност когато усетиш, че работата ти се забелязва и оценява. Още повече когато се оценява с такива прекрасни думи и любов!

Благодаря на Боби и мацките от екипа на Всичко за жената за подкрепата!

През един летен ден на брега на морето, докато за пореден път разглеждах страниците на различни онлайн магазини, Фейсбук ме упъти към страничка с името State of heART.

След кратко “скролване” на съдържанието установих, че страшно много ми харесва дизайна и естетическото съдържание (изглеждаше, че State of heART тъкмо прохождаше в социалните мрежи). Трябваше да разбера как мога да се сдобия с тези малки прекрасни чудесии и бързо открих, че се продават в един малък магазин в Пловдив и така купих 3 чифта още с първото ми посещение.

Изключително много се радвам, че днес ще ви запознаем с Антоанета Бонева, основателката и дизайнер зад State of heART

...

 

Прочети цялото интервю тук.

 

142174659_229905268684214_36391935182143

Кратко видео интервю за Момичетата от града!

Много емоции, малко място за движение хахаха

Голямо благодаря на Момичетата от града за постоянната подкрепа към българските автори и ръчната изработка! За прекрасните фестове, на които ни събират, както и платформата www.mishmashfest.com, която ни приютява онлайн

Занаятчийството все повече започва да се забелязва и цени, а хендмейд изкуството да навлиза в ежедневието ни. Неведнъж съм помагала и съм получавала помощ от колеги, защото ние сме като едно голямо семейство, с една прекрасна обща цел - да носим щастие с това, което обичаме да правим

Затова подкрепяйте любимите си автори с усмивки, мили думи, лайкове, споделяния, коментари, препращайте близките си към тях.

А ние ще продължим да се стараем и да ви поднасяме само творчество, което си заслужава!