top of page

За мен

Привет и добре дошли в моето малко кътче любов!
Казвам се Антоанета, обичам да се шегувам, че по образование съм инженер-дизайнер, а по призвание малко повече дизайнер, отколкото инженер. 

State of Heart е креативният ми отдушник, в който мога да вдъхна живот на всяка една идея. Създавам бижута с двете си ръце и неизмерима порция любов. Рисувам и оформям всеки елемент изцяло на ръка. Перфектционист съм и обичам да изпипвам дори най-малките детайли.

120011684_169543918053683_38901445599609

Вълнувам се от различни видове дизайн – интериорен, графичен, моден, продуктов – постоянно
следя нови течения и движения в средите. От там може би идва и страстта ми към
експериментите, не само с бижутата, но и с външния ми вид.  Творя от малка – рисувах дрехите си,правех си „татуировки“ с флумастри и фолио, изработвах си бижута от снимки от Pinterest. Минах и през периода, в който исках да съм в рок група – имах си бас китара и почти пълен състав от членове.

Постепенно открих, че изработката на бижутата ми се отдава, беше ми голямо хоби, дори не знаех, че може да се превърне в професия. Когато завърших средното си образвание, с моя тогавашна приятелка започнахме страница във фейсбук. Споделяхме творенията си и бавно се осмелихме да участваме в базари за ръчно изработени
аксесоари, започнахме и да предлагаме бижутата си в различни магазини.

Почти 5 години работихме под едно име, а през 2020та стартирах своя собствен бранд – State of Heart, с който много се гордея.

В момента това е работа, хоби и една голяма сбъдната мечта.

лого.png

Изборът на име може би беше едно от най-трудните предизвикателства, с които се сблъсках при
създаването на бранда.

Имах толкова много изсиквания – исках да звучи добре, да се запомня лесно, да е свързано с работата ми, да е оригинално, да не е използвано в социалните мрежи и да е име със смисъл.
Сърцата са една от любимите ми форми за изработване, които са и доста характерни за моя бранд. Имплементирам ги във всички видове бижута, за които можете да се сетите хаха

Името State of heart идва от израза State of the art, който се използва за описване на най-новите технологии в дадена сфера. А аз, като човек, който никога не спира да експериментира с начините на изработка, материали и технологии, мога да кажа, че във всеки момент предлагам state of the
art бижута.

Така от една форма и едно словосъчетание се роди State of heArt. Никое друго име не описва по-добре това, което правя.

Виж още

Интервю за Всичко за жената!

 

Неописуемо е чувството на удовлетвореност и благодарност когато усетиш, че работата ти се забелязва и оценява. Още повече когато се оценява с такива прекрасни думи и любов!

Благодаря на Боби и мацките от екипа на Всичко за жената за подкрепата!

През един летен ден на брега на морето, докато за пореден път разглеждах страниците на различни онлайн магазини, Фейсбук ме упъти към страничка с името State of heART.

След кратко “скролване” на съдържанието установих, че страшно много ми харесва дизайна и естетическото съдържание (изглеждаше, че State of heART тъкмо прохождаше в социалните мрежи). Трябваше да разбера как мога да се сдобия с тези малки прекрасни чудесии и бързо открих, че се продават в един малък магазин в Пловдив и така купих 3 чифта още с първото ми посещение.

Изключително много се радвам, че днес ще ви запознаем с Антоанета Бонева, основателката и дизайнер зад State of heART

...

 

Прочети цялото интервю тук.

 

142174659_229905268684214_36391935182143

Кратко видео интервю за Момичетата от града!

Много емоции, малко място за движение хахаха

Голямо благодаря на Момичетата от града за постоянната подкрепа към българските автори и ръчната изработка! За прекрасните фестове, на които ни събират, както и платформата www.mishmashfest.com, която ни приютява онлайн

Занаятчийството все повече започва да се забелязва и цени, а хендмейд изкуството да навлиза в ежедневието ни. Неведнъж съм помагала и съм получавала помощ от колеги, защото ние сме като едно голямо семейство, с една прекрасна обща цел - да носим щастие с това, което обичаме да правим

Затова подкрепяйте любимите си автори с усмивки, мили думи, лайкове, споделяния, коментари, препращайте близките си към тях.

А ние ще продължим да се стараем и да ви поднасяме само творчество, което си заслужава!

bottom of page