top of page
d2a68957a2160afdd7c989bf77576ad4_edited.

Общи условия

1. Предмет

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Антоанета Дианова Бонева, ЕИК 9611166476, със седалище и адрес на управление: гр. София 1309, жк Света Троица, бл 375, вх Д, ет 4, ап 96, наричано по-долу за краткост „ДОСТАВЧИК“, и клиентите, наричани по-долу „ПОЛЗВАТЕЛИ“, на онлайн магазина https://stateofheart.bg, наричана по-долу „онлайн магазинът”.

Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел.: 02/91-53-518, факс: 02/91-53-525, Email: kzld@cpdp.bg, Уеб сайт: www.cpdp.bg
(2) Комисия за защита на потребителите:
Адрес: 1000 гр. София, пл. „Славейков“ № 4А, ет. 3, 4 и 6, тел.: 02/933 0565, факс: 02/9884218, Телефон на потребителя: 0700 111 22, Уеб сайт: www.kzp.bg

2. Данни за доставчика

Информация съгласно Закона за електронната търговия:
Наименование на Доставчика: Антоанета Дианова Бонева
, ЕИК 9611166476, със седалище и адрес на управление: гр. София 1309, жк Света Троица, бл 375, вх Д, ет 4, ап 96

Данни за кореспонденция: гр. София 1309, жк Света Троица, бл 375, вх Д, ет 4, ап 96 имейл адрес: boneva.antoaneta@gmail.com

 

3. Общи положения

Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък „Вие“ , „ползвателят“) към Антоанета Дианова Бонева, (9611166476, наричано по-нататък „State of Heart“ или „аз“), на сайта или мобилната версия.

Като използвате www.stateofheart.bg и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.

Поръчки могат да бъдат направени само от частни лица, навършили 18 години, които не са поставени под попечителство.

Наличието на продукти или услуги на www.stateofheart.bg в определен момент не означава, че тези продукти ще се налични по всяко време. Запазвам си правото да преустановя предлагането на който и да било продукт на моя онлайн магазин, по което и да било време.

Запазвам си правото да променям тези Условия от време на време, без да Ви уведомявам предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на www.stateofheart.bg в момента, когато направите своята поръчка.

4. Поръчване/сключване на договор

Можете да направите поръчка чрез www.stateofheart.bg.

За да използвате електронния магазин www.stateofheart.bg и за покупка на стоки, трябва да въведете избрани от вас име и парола, като по този начин създадете свой профил в платформата или да преминете през процедурата чрез опцията „Поръчай като гост“ от сайта www.stateofheart.bg, с което се счита, че сте съгласен и сте приел настоящите общи условия.

С попълване на данните си и натискане на бутоните „Регистрация“, декларирате, че сте запознат с тези общи условия, съгласен сте с тяхното съдържание и се задължавате безусловно да ги спазвате. Ако използвате процедурата „Поръчай като гост“ не сте задължени да създавате Профил в онлайн магазина, но се съгласявате с тези Общи Условия и безусловно да си спазвате.

При извършване на регистрацията или поръчката се задължавате да предоставите верни и актуални данни. Също така се задължавате при промяна своевременно да актуализирате данните, посочени в регистрацията или поръчката си.

След като направите поръчката, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не мога да изпълня Вашата поръчка, ще Ви уведомя при първа възможност. 

За да закупите продукт:
(1) Влизате в секцията Бижута;
(2) Избирате една или повече от предлаганите стоки и добавяте към секцията „Количка“ на мaгазина, като трябва да посочите и брой за закупуване;
(3) Предоставяте необходимите данни за поръчката- име, телефон;
(4) Предоставяте данни за извършване на доставката- адрес, име на офис на Еконт за доставка за България;
(5) Избирате начин за плащане на стоката.

(6)Избирате начин на доставка.
(7) Потвърждавате поръчката.

5. Цени и разходи за доставки

Показаните цени на www.stateofheart.bg не включват разходите за доставка.

Намаления, промоции и подаръци се предоставят от Доставчика на Потребителите при спазване на изискванията на Закона за защита на потребителите и съгласно обявените от Доставчика чрез електронния магазин условия за съответните стоки.

 

Разходите за доставка за всяка поръчка са:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 70 лв.

Цена за доставка до офис на Еконт за цялата страна: 5.50 лв.

Цена за доставка до адрес за цялата страна: 8.50 лв.

Всеки клиент попълва сам данни за доставка в онлайн магазина, като ако избере „доставка до офис на Еконт“, трябва да въведе точно име на офиса на Еконт по време на завършването на поръчката. Доставката за България се осъществява чрез фирма Еконт България ООД. 

При отказ от пратка, клиентът дължи сумите за доставка до и обратно.

6. Доставка

Стремя се да изпращам поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Моята цел е да доставим поръчката в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждаването й. Ако доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събити, то аз ще се свтржя с вас по имейл или телефон, в случай че времето за доставка надвиши 7 дни, можете да отмените поръчката си. При поръчка, направена петък след 14 ч., събота и неделя, както и през официалните почивни дни, срокът за обработка тече от първия работен ден.

След като поръчате, ще получите потвърждение по имейл с информация за това, кога се очаква да бъде извършена поръчката.

7. Отказване на поръчка

Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате, до 14 дни след получаване на поръчаните стоки без да са били носени или с нарушен търговски вид. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата, като стандартните разходи за доставка няма да бъдат възстановени, както и разходите за връщане на стоката до Антоанета Дианова Бонева, ако такива са били направени. Ако решите да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка, разходите за доставка също няма да Ви бъдат възстановени.

Ако желаете да откажете или да върнете Вашата поръчка, моля, уведомете ни в писмен вид като изпратите имейл на: stateofheart.official@gmail.com ; като изпратите обратно стоката(ите), както е посочено в раздел раздел 8 (Връщане на стоки) по-долу в рамките на периода от 14 дни. Ще възстановя средствата, като се опитам да използвам същия начин на плащане, който е използван за извършване на плащането, възможно най-скоро или най-късно 14 дни от датата на получаване на уведомлението за отмяна на поръчката, само ако съм получила стоките или доказателство, че те са изпратени обратно.

Ако стоката, която получите, е дефектна, моля, уведомете State of Heart своевременно и върнете стоката, както е посочено. Ще възстановя пълната сума, която сте заплатили, за всички продукти, за които бъде установено, че са дефектни.

Стоки, които не могат да бъдат върнати или заменени:

–       cтoĸи, изpaбoтeни пo пopъчĸa нa пoтpeбитeля или cъoбpaзнo нeгoвитe индивидyaлни изиcĸвaния; Бижута, изработени със специфични форма/размер/цвят, одобрени от клиента.

8. Начини на заплащане

Наложен платеж


Можете да платите чрез наложен платеж при получаване на стоките, без допълнителни такси, като изберете тази опция при завършването на вашата поръчка.

9. Цветове 

Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и не мога да гарантирам, че Вашият монитор, телефон, таблет или друго електронно устройство ще покаже вярно тези цветове.

10. Защита на Личните Данни

Антоанета Дианова Бонева предприема мерки за защита на личните данни на своите потребители съгласно Закона за защита на личните данни.
От съображения за сигурност на личните данни на Ползвателите, Доставчикът ще изпрати данните само на e-mail адрес, който е бил посочен от Ползвателите в момента на регистрацията.
Доставчикът има право да съхранява данни в крайното съобщително устройство на Ползвателя, освен ако последният изрично изрази несъгласието си за това.
Ползвателят се съгласява, че Доставчикът има право да изпраща по всяко време електронни съобщения към Ползвателя, докато е налице регистрация на Ползвателя в електронния магазин на Доставчика.
Ползвателят се съгласява, че Доставчикът има право да събира, съхранява и обработва данни за поведението на Ползвателя при използването на електронния магазин.
Във всеки момент, Доставчикът има право да изисква от Ползвателя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни.

bottom of page