top of page

Heart Collection

"Начало, любов, вдъхновение"

 

Heart Collection е първата колекция бижута, която създадох под името State of Heart.

Колекция, която не съдържа нови модели бижута /които не съм създавала в предишния бранд, от който бях част/ и които винаги ще продължавам да изработвам със все същата страст и любов!


Истината е, че ако преди 5 години някой ми беше казал, че ще изработвам бижута във формата на пъстроцветни сърца, сигурно щях да го помисля за луд. Никога не съм била от "този" тип момичета, обличах се в черно, слушах само тежка музика и стереотипното розово беше много далеч за моите разбирания..

Но хората порастват и се променят, помъдряват както се казва.


Сега в гаредероба ми присъстват артикули от всички цветове на дъгата. Даже преоткрих "момичешкия цвят", някак с времето спрях да ограничавам кръгозора си и открих, че цветовете не са толкова страшни А сега имам възможността да претворя любовта си към багрите в бижута.. и тези във формата на сърца станаха едни от любимите ми за изработване!

Затова и реших да кръстя първата си колекция Heart collection.

Надявам се да се припознаете в някое от моите творения и да ги обикнете така, както и аз.





За изработването на тази колекция избрах смолата като основен материал. Прозрачна, лъскава и с гладък финален слой, смолата е прекрасен способ, с който да запечаташ всеки рисунък.

Бижутата оформям изцяло ръчно, а за цветовете използвам алкохолни и акрилни бои, понякога брокати и различни видове прахообразни пигменти.

Резултатът винаги е различен и уникален.


И точно там се крие чарът на ръчната изработка!




Предполагам, че бижутата от тази колекция няма да спра да изработвам докато State of Heart съществува, но събирам тук галерия, в която можете да разгледате бижута, които вече са намерили своите домове.


А ако някое от тях заплени сърцето ти, не се притеснявай да се свържеш с мен - винаги мога да изработя ново, което да е уникално и направено само за теб! :)

В галериите по-долу ще синтезирам и моделите, които включих в колекцията - имай предвид, че всяко е изработено на ръка и вече е намерило своя дом



1) Любимите на всички мини сърчица!

Ако ти кажа, че съм изработила хиляда чифта, числото вероятно пак ще е прекалено ниско. Всеки чифт е направен от прозрачна бижутерска смола с ув защита, за да се радваш възможно най-дълго на чудните цветове. Обиците са обагрени с алкохолни или акрилни бои, а щифтчетата им са силиконови - хипоалергенни са и не дразнят кожата.

 

2) Медальонче сърце

Малките сърчица, изработени от бижутерска смола и алкохолни или акрилни бои, удобно се настаниха на верижка, за да приемат формата на колиета :) Дължината на колието е 40 cm, а гръбчето на всеки елемент е бяла перла - за да може да се носи и двустранно с всякакви тоалети!

 

3) Брошка сърце

Брошките може би са любимият ми аксесоар за изработване - форма, размер, рисунък, начин на захващане, има толкова много варианти!

 

4) Гривна със сърце

Гривените изработвам от памучно оплетено шнурче, естествен велур и метални елементи. Закачливи и супер цветни, гривните могат да бъдат иработени във всякакви комбинации.

 

5) Шнола със сърца

Въпрост с вечно непослушните коси е решен! Шнолките с метални основи са исключително удобни за носене - а с две шноли успявам да хвана цялата си коса в кок!



51 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Love Season Collection

Heart of Gold Collection

Flower Garden Collection

bottom of page